Prøv vårt lanseringstilbud i dag. Trykk her

Vår misjon

Vår misjon er å hjelpe mennesker gjennom sorg og forberedelse ved å tilby en digital veiviser som gir støtte, klarhet og kontroll i en krevende tid. Vi tror at alle fortjener tilgang til presis og oppdatert informasjon, samt en intuitiv plattform for å navigere i de praktiske og emosjonelle utfordringene som oppstår når man mister en kjær eller forbereder seg på eget dødsfall.


Vår historie

Etterlattehjelpen ble grunnlagt i Oslo i 2023 av Christian og et team av fagpersoner med bakgrunn i IT, konsulent og finans. Inspirert av deres egne erfaringer med tap og sorg, ønsket de å skape en løsning som gjør det enklere for etterlatte å håndtere praktiske oppgaver og forberedelser. Selv om ikke alle prosesser lar seg heldigitalisere, er vår ambisjon å gjøre dagens prosesser enklere og mer tilgjengelige. Vår plattform er bygget på erfaringer, forskning og en dyp forståelse av de ulike fasene man går gjennom som etterlatt eller når man forbereder seg på eget dødsfall.


Vårt team

Vi er et tett sammensveiset team bestående av erfarne fagpersoner med ulike bakgrunner og kompetanseområder. Våre ansatte deler en felles lidenskap for å hjelpe andre og forbedre opplevelsen for dem som går gjennom sorg og forberedelse til dødsfall. Vi forstår at hver situasjon er unik og krever en personlig tilnærming. Derfor er vi dedikerte til å tilby en løsning som kan tilpasses etter individuelle behov og ønsker.

Som et team arbeider vi kontinuerlig for å forbedre og utvide vår plattform. Vi gjør dette ved å holde oss oppdatert på ny teknologi, lover og regler, samt ved å samarbeide tett med både brukere og eksterne partnere. Dette sikrer at vi kan tilby tjenester som er relevante, nyttige og tilpasset de stadig skiftende behovene til våre brukere.

Vår innsats går ut på å skape et støttende og engasjerende miljø, der vi kan lære av hverandre og utveksle erfaringer og kunnskap. Dette gjør oss i stand til å forstå de unike utfordringene som oppstår i en tid med sorg og forberedelse, og hjelper oss med å utvikle tjenester som virkelig gjør en forskjell for dem som trenger det mest. Vi er stolte av det vi har oppnådd så langt og ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss for å bedre opplevelsen for alle som bruker Etterlattehjelpen.


Vårt samfunnsansvar

Vi er engasjert i å gjøre en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet. Vi samarbeider med lokale organisasjoner og stiftelser for å støtte de som trenger hjelp og veiledning i deres sorgprosess, og vi er opptatt av å redusere vårt økologiske fotavtrykk ved å tilby digitale tjenester som reduserer papirforbruk og fysisk transport.

Vi i Etterlattehjelpen er her for å støtte deg gjennom sorg og forberedelse, og vi er dedikerte til å gjøre denne reisen enklere og mer oversiktlig for alle berørte.


Min far gikk dessverre bort i 2016 altfor tidlig. Han hadde akkurat trådt inn i pensjonistenes rekker etter et langt arbeidsliv. Nå skulle han endelig begynne å "leve livet", som han sa. Han drømte om fjellturer, sjøliv og mer tid til familien. Dessverre tok kreften over før han fikk oppleve dette.

Sorg, tomhet og urettferdighet var følelser jeg satt igjen med. Det å miste en så nær og kjær person var hjerteskjærende. I tillegg til den emosjonelle sorgen, måtte jeg takle en rekke praktiske utfordringer. Lite visste jeg om alle de oppgavene og prosessene jeg måtte igjennom, hvor lite systematisert informasjonen var.

Jeg følte meg rett og slett helt alene i en krevende og omfattende tid, midt i sorgen. Det var da jeg innså at det måtte finnes en bedre måte å håndtere alle disse oppgavene og prosessene på. Det skulle ikke være slik at man måtte famle i blinde i en tid hvor man helst skulle ha rom for å bearbeide sorgen og ta vare på hverandre.

Christian Med-grunnlegger


Våre verdier

Våre verdier er grunnlaget for alt vi gjør og styrer hvordan vi arbeider for å hjelpe våre brukere i deres tid med sorg og forberedelse:

  1. Empati: Vi bryr oss om våre brukeres opplevelser og setter deres behov først. Vi forstår at hver situasjon er unik og krever en skreddersydd tilnærming.
  2. Innovasjon: Vi er stadig på jakt etter nye og bedre måter å løse utfordringene våre brukere står overfor, og vi omfavner nye teknologier og metoder for å gjøre dette.
  3. Integritet: Vi er transparente og ærlige i alt vi gjør, og vi forplikter oss til å beskytte personvernet og sikkerheten til våre brukeres informasjon.
  4. Sammen: Vi tror at vi er sterkere sammen. Vi arbeider tett med våre brukere og samarbeidspartnere for å forstå deres behov og skape løsninger som virkelig gjør en forskjell.
  5. Kontinuerlig læring: Vi er alltid ivrige etter å lære og vokse. Vi holder oss oppdatert på endringer i lover og regler og er alltid åpne for tilbakemeldinger og nye ideer fra våre brukere og partnere.

Loading